Organisatie

Jennemieke Otger

Ik vind het een feest om met elkaar te zingen. Alles vergeten wat ik beleefd heb die dag en genieten van de muziek die we met elkaar maken. Na een repetitie en een concert  voel ik mij opgeladen. Vanuit mijn jarenlange ervaring, ook als muziektherapeut, weet ik dat samen muziek maken verbindt. Ik zing al veel jaren als sopraan in verschillende kamerkoren en als projectzanger bij diverse cantatekoren en ik volg zangles bij Jan van Zelm.

Ik vind het een rijk gevoel om zelf het heft in handen te hebben en het samen met Jan mogelijk te maken dat we met Dieci Cantanti bijna elk jaar een paar prachtige concerten kunnen geven. Veel zangers kennen inmiddels de manier van werken van Jan en willen meezingen. We hebben een netwerk van zangers opgebouwd die we kunnen vragen. Dieci Cantanti is in korte tijd een vocaal ensemble geworden waar men graag naar komt luisteren en daar ben ik trots op. Als bij de eerste repetitie het ensemble elkaar voor het eerst hoort  zingen en ik de verraste en blije gezichten zie dan is mijn avond goed. Daarna kan het alleen nog maar groeien!

In het dagelijks leven heb ik een praktijk voor supervisie, coaching en intervisie: Jennemieke Otger.nl.


Over ons

De artistieke leiding is in handen van Jan van Zelm terwijl Anja Escher, Tom Theunis en Berto Teeuwen gezamenlijk de organisatie doen.

Volg ons op Facebook en probeer geen concert te missen!

Design by: RICH+